Emulprot 50g

Neohodnoceno
 
 

INCI: Sodium Citrate, Hydrolyzed Milk Protein, Xanthan Gum, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Magnesium Stearate

Emulprot je kombinovaný výrobek obsahující přibližně 15-20 % hydrolyzovaných mléčných proteinů, 30-40 % citronanu sodného, ​​10-20 % xanthanové gumy a hydrokoloidy Guarová guma a 10-20 % stearanu hořečnatého

Dostupnost Skladem
169 Kč    
Kód produktu 178
Kategorie Kosmetické suroviny
 

INCI: Sodium Citrate, Hydrolyzed Milk Protein, Xanthan Gum, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Magnesium Stearate

Dávkování: 2,5 - 5%

Přidává se do vodní fáze 70 stupňů

Dávkování:1-3%

Emulguje od 20-35% olejové fáze

Emulprot je kombinovaný výrobek obsahující přibližně 15-20% hydrolyzovaných mléčných proteinů, 30-40% citronanu sodného, ​​10-20% xanthanové gumy a hydrokoloidy Guarová guma a 10-20% stearanu hořečnatého.

Emulprot® pracuje s novým konceptem, a proto není srovnatelný s jinými emulgátory: Hydrolyzované mléčné bílkoviny velmi rychle zaujmou rozhraní lipidových kapiček kvůli jejich menší molekulové velikosti, hromadí se a vytvoří takzvané "smyčky", které proudí do vodné Fáze při ochraně vnitřní fáze. Přesná struktura emulze není popsána, protože mléčné proteiny mají velmi rozdílné délky řetězců a tvoří nehomogenní komplexy. Specifický emulgační výkon činí Emulprot® zcela nezávislý na olejových složkách; Je také možné použít pouze přírodní oleje.

Zklidňující účinek tohoto emulgačního činidla je zarážející:, kůže je chráněna, aniž by byla utěsněna - zde jsou zjevně bílkoviny s jejich hydratačními a ochrannými vlastnostmi svou afinitou k pokožce (a vlasům) keratin. Emulprot® je velmi vhodný pro péči o mastnou a nečistou pokožku.Kompenzuje obsah vlhkosti tuku a absorbuje přebytečný tuk bez vysušení.

Emulprot® je zvláště vhodný pro emulze O / W s obsahem tukové fáze přibližně 20-35% (podle mých testů jsou také možné vyšší fáze tuku), zejména péče a čisticí přípravky na obličej a tělo.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: