BIO-Kakaové máslo, LZS, RAW, ECO, CRU

Neohodnoceno
 
Akce Tip Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Dlouhodobý výpadek v celé Evropě !!

INCI: Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter odrůda Criollo

SAP NaOH: 0.137

Bod tání: 33 °C

Použití v široké škále kosmetiky a toaletních potřeb

Země původu: Peru 

od 259 Kč
Kategorie Rostlinné oleje a másla
Zvolte variantu
cocoabutter 1020x765 Kód produktu 609/BAL4 Balení: 100 g Skladem 259 Kč
   
cocoabutter 1020x765 Kód produktu 609/BAL3 Balení: 250 g Skladem 450 Kč
   
cocoabutter 1020x765 Kód produktu 609/BAL Balení: 500 g Skladem 799 Kč
   
cocoabutter 1020x765 Kód produktu 609/BAL2 Balení: 1000 g Skladem 1 499 Kč
   
 

 

Naše kakaové máslo je čisté, organické 100% surové kakaová hmota, z oblasti Pangoa Peru. Tato čistá pasta je pražena na méně než 45 °C, takže si zachovává ještě lepší své vitamíny a minerály (hořčík, železo). Čistý původ Criollo, velmi krásně voňavý,  čokoládové aroma, trochu květinový nádech i citrusy a třešně zde ucítíte.

Kakaové máslo může být použito v široké škále kosmetiky a toaletních potřeb, které pomáhají snížit suchost a zlepšit pružnost pokožky. Hladká textura a sladká vůně kakaového másla (nedeodorizovaná) z něj činí oblíbenou složku v kosmetice a přípravcích pro péči o pleť.

Jde o kakaové máslo a kakao odrůdy Criollo s Bio certifikací, v RAW zpracování s podporou Fair Trade – respektive výrobky, které podporují malého farmáře, zastoupenými asociacemi jako asociace SPP.

Odrůda Criollo je známá zejména svou choulostivostí a nízkými výnosy. Tato autochtonní (původní) odrůda z Peru má zastoupení ve srovnání s produkcí celosvětové produkce ostatních odrůd kakaa, v řádu jednotek procent světové produkce. Je nešlechtěná, bez genetické modifikace a v případě správného pěstování bez chemie dosahuje až neuvěřitelně delikátních, sladkých tónů. Boby této odrůdy nejsou tolik hořké (pražené nebo sušené) a trpké(čerstvé) jako odrůda Forastero nebo Trinitario. Dosahuje na trhu vysokých cen, proto se od ní také očekává vysoká kvalita a kladou se na ni velké nároky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: